Wanneer keert 'The Flash' seizoen 8 terug?

Wanneer keert 'The Flash' seizoen 8 terug?

The Flash laat helaas nog wel even op zich wachten met 't nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 23 december 2021 om 07:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vorige week rondde The Flash zijn vijfdelige Armageddon-reeks af. Die zorgde voor grote veranderingen in het leven van de held van Central City.
Zo veranderde de dynamiek die hij met vijand Eobard Thawne, a.k.a. Reverse Flash had door de slechterik voor altijd los te koppelen van de Reverse Speed Force. En The Flash kreeg eindelijk zijn comic-accurate gouden laarzen. En aan het einde van de aflevering bleek ook nog dat Bart en Nora West-Allen in 2014 al leefden, waarmee het seizoen heel anders gaat lopen dan je misschien wel gedacht had.

The Flash-première
Fans moeten nog wel even wachten op de terugkeer van The Flash. The CW gaat namelijk pas op 9 maart van start met het volgende deel van het achtste seizoen.

Gelukkig hoeven fans van het Arrowverse niet al te lang droog te staan.

Superman & Lois keert op dinsdag 11 januari terug met een tweede seizoen. En op woensdag 12 januari keren Legends of Tomorrow en Batwoman terug van hun midseason break. Bovendien is vanaf 11 januari ook de nieuwe The CW-serie in het Arrowverse, Naomi, te zien.

Voor The Flash geldt dus dat je nog even moet wachten op een nieuwe aflevering. De release staat gepland voor 9 maart 2022! The Flash binge je op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, seizoen 8, The CW, Arrowverse, Grant Gustin

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws