HBO komt met opwindende superheldenserie

HBO komt met opwindende superheldenserie

Legion of Super-Heroes komt straks naar streamingdienst HBO Max en klinkt erg tof.

Jim Pedd, 22 december 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO Max ontwikkelt een animatieserie voor volwassenen rond Legion of Super-Heroes en doet dat in samenwerking met comic-bedenker Brian Michael Bendis als onderdeel van het creatieve team.
De schrijver kondigde het nieuws zelf aan in de nieuwste editie van zijn nieuwsbrief. Hij vertelde ook iets over hoe de serie tot leven kwam.

Legion of Super-Heroes
Bendis schreef het meest recente volume van Legion of Super-Heroes en brengt ons in 2022 samen met illustrator Scott Godlweski een crossover tussen het legioen en de Justice League.

"HBO Max heeft mij aan het werk gezet met een Legion of Super-Heroes televisieserie. Op dit moment wordt 't ontwikkeld als animatieserie voor volwassenen. Kan ik je zeggen dat ik hier echt van sta te stuiteren? ik werk er al een tijdje aan en vorige week mochten we eindelijk de volgende stap zetten," onthulde Bendis.

Hij vertelde ook dat de serie de comics van hemzelf en Ryan Sook verfilmt. "En net als de comics die nu te koop zijn, zal 'ie terug grijpen op de vele klassiekers en doen wat Legion doet, namelijk het idee van superhelden alle kanten op sturen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Legion of Super Heroes, HBO, HBO Max

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws