search
'Doctor Who' laat niet nog eens zo lang op zich wachten
Series / Nieuws

'Doctor Who' laat niet nog eens zo lang op zich wachten

De afleveringen van seizoen 14 van de serie Doctor Who zijn al geschreven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jodie Whittaker neemt over drie speciale afleveringen van Doctor Who afscheid van de hoofdrol in de hitserie van de BBC. Dan verdwijnt zij samen met showrunner Chris Chibnall. Russell T. Davies, die de serie hielp terug brengen in 2005, keert terug.

Doctor Who bestaat straks zestig jaar. Voor dat speciale seizoen volgend jaar bracht de BBC Davies terug, die op zoek mag naar een veertiende Doctor-acteur. In een interview liet Davies weten hoe ver hij al is met het maken.

Doctor Who
Tijdens een interview met The Guardian of zijn terugkeer naar de Doctor Who-franchise vertelde Davies dat hij al druk bezig is met z'n seizoen.

Hij onthulde "al enkele afleveringen geschreven" te hebben. Davies wilde geen specifieke details onthullen, maar dit wilde hij dus wel alvast weg geven. Gek is het niet dat 'ie zo vroeg van te voren begint; Davies zal z'n terugkeer natuurlijk een extra gouden randje willen geven. En er staat wat druk op, want hoe maak je een serie na zestig jaar nog leuk voor de fans?

Hoe dan ook vertelde Steven Moffat - die Davies in 2010 opvolgde - dat hij al weet wat de plannen voor de Doctor Who-viering zijn. Hij noemde ze "fantastisch".

Doctor Who binge je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen