search
Petitie TEGEN revival van gecancelde Netflix-serie
Series / Nieuws

Petitie TEGEN revival van gecancelde Netflix-serie

Cowboy Bebop moet niet terug keren wat een paar fans betreft die deze petitie startten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel wat mensen vonden het ontzettend jammer dat Netflix al na één seizoen besloot een punt te zetten achter de Cowboy Bebop-serie. Heel wat mensen vonden het echt naar en dus werd een petitie begonnen.

De petitie om 'm terug te brengen gaat al richting de 75.000 handtekeningen. Maar niet iedereen vindt dat even leuk. En dus zijn er wat mensen opgestaan die handtekeningen verzamelen met een heel ander en tegengesteld doel: het 'dood' houden van de serie.

Geen Cowboy Bebop-revival
Net als de tegenhanger, is ook deze Cowboy Bebop-petitie gelanceerd op Change.org en gaat 'ie al richting de 7.500 handtekeningen.

"De anime van Cowboy Bebop was een meesterwerk. De live-action verfilming van Netflix is een lege huls die niets van de anime weet te vangen dat in de buurt komt van de ziel, het hart, de humor, noir of inhoud daarvan. Hij slacht het verhaal en de personages, namelijk Spike en Faye, wiens personage compleet verpest is."

Wat hen betreft is het dus beter als Netflix of een andere streamingdienst verre van de revival blijft. Mocht je nou toch benieuwd zijn, dan had je het vast al geraden, maar je kunt Cowboy Bebop streamen op Netflix.

Check hier de petitie op Change.org.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen