Dit zijn de 10 meest gestreamde series van 2021

Dit zijn de 10 meest gestreamde series van 2021

Nederlanders hielden vooral van The Handmaid's Tale blijkt uit dit toplijstje.

Jim Pedd, 23 december 2021 om 11:53

FlixPatrol zet elke week de meest bekeken series op 'n rij. Vandaag bekijken we op basis van een toplijst van FlixPatrol welke series over het hele jaar het meest bekeken zijn. Laten we er meteen in duiken!
1. The Handmaid’s Tale: Deze dystopische dramaserie speelt zich af in de Verenigde Staten, waar de zeldzame vrouwen die nog zwanger kunnen worden misbruikt worden. Een bizarre en blij vlagen erg gruwelijke serie.

2. WandaVision: Wanda Maximoff is na de dood van haar geliefde Vision zo getraumatiseerd dat ze zich terugtrekt in het kleine stadje Westview. Maar met Vision? Wat er aan de hand is, leren we in dit knappe eerbetoon aan de televisie.

3. Mare of Easttown: Deze HBO Max-serie draait om een rechercheur in een klein dorpje in Pennsylvania die een lokale moord onderzoekt. Dat terwijl haar leven uit elkaar begint te vallen.

4. Line of Duty: In de dramaserie Line of Duty volgen we de onderzoeken van AC-12. Dat is een vrij controversiële anti-corruptie eenheid van de politie.

5. Lupin: Arsène doet zich voor als Lupin uit de welbekende Franse boeken en is uit op wraak op de mensen die zijn vader geframed hebben voor een misdaad die hij niet pleegde. Maar al snel loopt het in het honderd en dreigt de familie van Arsène in gevaar te komen.

6. Squid Game: 456 Zuid-Koreanen mogen meedoen aan kinderspelletjes. De winnaar wint miljoenen. Maar er is een belangrijke prijs die betaald moet worden door de verliezers: hun leven.

7. Ted Lasso: Ted Lasso vertrekt naar Londen om AFC Richmond te managen, een worstelend Engels Premier League voetbalteam. Maar is hij daar als American College Football-coach wel geschikt voor?

8. Euphoria: Een blik op het leven van middelbare scholieren terwijl ze worstelen met drugs, seks en geweld. Met een hoofdrol voor Zendaya.

9. Rick and Morty: Rick en Morty beleven bizarre avonturen door verschillende realiteiten, tijden en werelden.

10. Mocro Mafia: De drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus maken de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Maar al snel wordt het leven uiterst ingewikkeld en gevaarlijk.
Lees meer over: Streaming, Top 10, Flixpatrol

Populair nieuws