'Young Sheldon' maakt deze 'The Big Bang Theory'-grap behoorlijk gruwelijk

'Young Sheldon' maakt TBBT-grap best gruwelijk

De serie Young Sheldon verandert vrij regelmatig iets aan z'n moederserie The Big Bang Theory.

Jim Pedd, 23 december 2021 11:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Young Sheldon geeft een tragisch achtergrondverhaal aan een terugkerende grap in The Big Bang Theory. Sheldon Cooper wordt in die show neergezet als uiterst intelligent, maar ook iemand die heel wat problemen heeft.
Een van de grappen die vaak gemaakt worden ten koste van Sheldon, heeft te maken met zijn angst voor het ziekenhuis. Die angst is heel irrationeel.

Young Sheldon-grap
Denk bijvoorbeeld aan het moment dat de moeder van Howard Wolowitz naar het ziekenhuis ging na een hartaanval-achtig incident. Sheldon twijfelde om zijn vriend daar te bezoeken. En toen Bernadette werd blootgesteld aan een dodelijk virus, was hij ook enorm oncomfortabel. Toen Leonard naar het ziekenhuis moest om zijn sinussen te laten opereren, rekende Sheldon zelfs voor 'm uit hoe gevaarlijk dat kon zijn.

De angst van Sheldon blijkt een vrij diepe en nare oorsprong te hebben.

Sheldon's angst voor ziekenhuizen komt voort uit de momenten waarop zijn vader George Sr. in het ziekenhuis beland is. Er zijn in Young Sheldon al meerdere keren dat soort voorvallen geweest, telkens weer als de familie op een moeilijke plek verkeert.

Sheldon heeft daar dus altijd last van gehad. Daarmee wordt een flauwe grap in The Big Bang Theory dus eigenlijk nog best tragisch.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, CBS

Populair nieuws