search
Dit brengt Marvel-horror 'Werewolf by Night' naar Disney+
Series / Nieuws

Dit brengt Marvel-horror 'Werewolf by Night' naar Disney+

Disney+ komt later volgend jaar met de speciale aflevering / serie Werewolf by Night.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Marvel Cinematic Universe breidt de komende jaren flink uit, met name ook op televisie. Disney+ brengt ons met Halloween een spin-off die zal draaien om de Werewolf by Night.

In die special heeft acteur Gael Gaercia Bernal een hoofdrol. The Illuminerdi komt nu met nieuwe details over de miniserie, die naar verluidt verbonden zal zijn aan de Disney+ serie Moon Knight.

Werewolf by Night details
The Illuminerdi beweert dat Bernal de Jack Russell incarnatie van het personage speelt. Verder zou ook Nina Price, ofwel Vampire by Night, een vampier/weerwolf-hybride die in de comics het nichtje van Russell is, te zien zijn.

Er wordt al jaren gespeculeerd over een rol voor Werewolf by Night in het MCU. Al in 2019 hoorden we dat hij op een zeker moment te zien zou zijn in de franchise.

Kevin Smith vertelde al eens hoe hij gesprekken hierover had met Marvel Studios: "Mijn idee [over een Howard the Duck-serie, red.] was dat in aflevering 5 Werewolf by Night zou zitten. Howard zat gevangen en probeerde pagina's van de Darkhold te bemachtigen, waarmee hij kon ontkomen. Maar ik vertelde dat aan Jeph [Loeb, toenmalig hoofd Marvel Television], maar hij zei: 'Nee, je mag Werewolf by Night niet gebruiken'. Ik vroeg waarom en hij legde uit dat de filmdivisie hem zou gebruiken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen