'The Witcher' prequel gaat dit onthullen

The Witcher: Blood Origin gaat in op details uit seizoen 2 van The Witcher.

Jim Pedd, 24 december 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Witcher-showrunner Lauren Schmidt Hissrich mag de complete franchise vormgeven voor Netflix. Gek is het dus niet dat ze tijdens een nieuw interview uitlegt hoe het tweede seizoen van de serie de opzet vormt voor The Witcher: Blood Origin.
De Netflix-serie keerde op 17 december terug met z'n tweede seizoen. Helemaal aan het einde van de serie The Witcher zagen we een teaser trailer voor de miniserie The Witcher: Blood Origin.

Waar gaat 't over?
De serie The Witcher: Blood Origin speelt zich 1200 jaar in het verleden af. De serie verkent de gebeurtenissen die leidden tot de Conjunction of the Spheres, toen werelden botsten en monsters, mensen, magie en wezens als elfen en dwergen in dezelfde wereld belandden.

The Witcher liet al iets zien van wat we mogen verwachten in de nieuwe serie, waaronder de monoliths. "Het was heel behulpzaam om een stem te hebben als we iets moesten uitleggen aan het publiek, zoals wat die monoliths waren, waarom ze daar stonden en wat ze daar doen," aldus Hissrich tijdens een interview, toen ze ook vertelde over de rol van Istredd.

"Natuurlijk hebben Geralt en hij een diepgaand gesprek dit seizoen, waarin ze onthullen dat er meer achter de Conjunction of the Spheres zit dan we dachten. Dat gesprek en andere dingen in dit seizoen zullen allemaal helpen bij Blood Origin."

The Witcher seizoen 1 en 2 zie je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws