search
Wow! Toch nog hoop voor 'Grey's Anatomy'!?
Series / Nieuws

Wow! Toch nog hoop voor 'Grey's Anatomy'!?

Grey's Anatomy leek voorbij te zijn met seizoen 18, maar nu horen we dat de show doorgaat?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er vinden gesprekken plaats over een negentiende seizoen voor de serie Grey's Anatomy. De show werd in 2005 gelanceerd onder leiding van Shonda Rhimes en is nog altijd een gigantisch populaire serie, al lopen de kijkcijfers flink terug.

De serie Grey's Anatomy volgt de levens van de artsen bij het Grey-Sloan Memorial Hospital in Seattle. De personages hebben een hectisch leven, carrière om over na te denken en er is heel wat drama gaande. Actrice Ellen Pompeo, die de hoofdrol van Meredith Grey speelt en al sinds het begin te zien is, stelde recent dat het achttiende seizoen wat haar betreft het laatste zou moeten zijn.

Toch een negentiende seizoen?
Deadline meldt nu dat gesprekken gaande zijn over een mogelijk negentiende seizoen voor Grey's Anatomy. Dat bevestigde ABC Entertainment-voorzitter Craig Erwich.

Hij vertelde ook dat Pompeo benaderd is met de vraag of ze nog eens terug zou willen keren. Het vorige seizoen duurde het nog best lang voordat Pompeo een contract tekende. Dat deed ze slechts voor één seizoen, wat betekent dat ze weer opnieuw moet onderhandelen voor het negentiende seizoen.

Andere castleden tekenden juist voor meer nieuwe seizoenen. Wie weet dus waar ABC uiteindelijk aan denkt.

Hoe dan ook gaat het Grey's Anatomy op dit moment niet voor de wind, want ondanks positieve recensies, legioenen aan loyale fans en meer dan 388 gemaakte afleveringen, zijn de kijkcijfers dit seizoen slechter dan ooit.

Grey's Anatomy binge je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen