search
Opnieuw slecht nieuws voor fans van 'Dead to Me'
Series / Nieuws

Opnieuw slecht nieuws voor fans van 'Dead to Me'

Nadat eerder bekend werd gemaakt dat de serie teneinde komt is er nu alweer slecht nieuws...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames voor het derde seizoen van de serie Dead to Me zijn in volle gang... althans zouden in volle gang moeten zijn. De opnames zouden immers alles behalve vlot verlopen vanwege verschillende coronabesmettingen.

De coronabesmettingen die werden vastgesteld zouden niet zijn opgedoken onder leden van de cast. Het zouden dan ook verschillende leden van de crew zijn die de vervelende ziekte hebben opgelopen. Gelukkig was er sowieso beslist om de opnames even stil te leggen vanwege de kerstvakantie.

Mochten de opnames verdere vertraging(en) oplopen is dat een zoveelste domper voor de fans van de reeks. Zij wachten immers met smart op het verschijnen van het nieuwe seizoen. Het eerste seizoen van Dead to Me werd tijdens de eerste maand dan ook niet voor niets door ruim 30 miljoen huishoudens bekeken.

Succesvol
Vriend en vijand werden verbaasd toen bekend werd gemaakt dat het derde seizoen het finale deel voor de reeks zou betekenen. Niet alleen liet het eerste seizoen indrukwekkende cijfers optekenen, daarnaast ontving seizoen 2 zelfs zomaar even 4 Emmy-nominaties. Het was seriemaker Liz Feldman die zelf bekend heeft gemaakt dat het derde seizoen het laatste zal zijn.

Voor de eerste twee seizoenen geldt dat ze op moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdienst Netflix. Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen ongeveer verwacht mag worden. Volgens de laatste geruchten zou de productie nog ongeveer drie weken duren... zonder verdere hinder door Corona uiteraard.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen