search
3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

When They See Us | Bing nu! | miniserie
Het leven van vijf tieners uit Harlem wordt een nachtmerrie als ze vals worden beschuldigd van een bruut misdrijf in Central Park. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Met Asante Blackk, Caleel Harris, Ethan Herisse, Jharrel Jerome, Marquis Rodriguez en Jovan Adepo is dit een van best ontvangen miniseries van Netflix, en is ook erg goed bekeken, vooral in de States.



Narcos | Bing nu! | 3 seizoenen
Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia. Met rollen voor Wagner Moura, Pedro Pascal, Boyd Holbrook, Damián Alcázar, Alberto Ammann en Francisco Denis. Op Netflix staat ook de serie Narcos: Mexico met drie seizoenen.



Cobra Kai | Bing nu! | 3 seizoenen
Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films. Met onder meer Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña en Martin Kove. Op 1 januari staat seizoen 4 op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen