search
'Emily in Paris' seizoen 2 krijgt opnieuw heel wat kritiek te verduren

'Emily in Paris' seizoen 2 krijgt opnieuw heel wat kritiek te verduren

Parijzenaren zijn duidelijk ook niet bepaald opgezet met het tweede seizoen van de populaire reeks...

Geoffrey Ketels
Het eerste seizoen van de Netflix-serie Emily in Paris kreeg reeds af te rekenen met vrij forse kritiek. Het lijkt er nu al naar uit te zien dat, dat voor het tweede deel uit de serie niet anders zal zijn.

Parijzenaren hebben de reeks in het verleden reeds bestempeld als veel te stereotype. Dat het moeilijk is om daar volledig komaf mee te maken bewijst ook het tweede seizoen. Netflix heeft er nu voor gekozen om samen met twee echte Parijzenaren rond de tafel te gaan zitten. Het resultaat is een grappig filmpje waarin de commentaren en kritiek niet worden geschuwd.

In het filmpje maken we kennis met Marie en Anaïs. Beide dames zijn inwoners van Parijs en kaarten de op cultureel vlak meest opvallende scènes uit de reeks aan. Dat de serie geen precieze weerspiegeling is van het leven in de Franse hoofdstad weten we al. Het wordt echter in het filmpje al snel duidelijk dat de makers er op verschillende vlakken echt wel behoorlijk hard naast zitten.

Derde seizoen
Ondertussen lijkt het er sterk naar uit te zien dat er ook een derde seizoen zal verschijnen van Emily in Paris. Verschillende leden van de cast en crew hebben zich daar dan ook reeds over uitgesproken.

Het tweede seizoen van Emily in Paris is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je graag het grappige filmpje zien dat tot stand is gekomen? Dat is mogelijk hieronder!

Aanbevolen artikelen