Opnames 'Outer Banks' seizoen 3 al snel van start

Opnames 'Outer Banks' seizoen 3 al snel van start

Aan het begin van het nieuwe jaar komen cast en crew terug samen voor de opnames van het derde seizoen...

Geoffrey Ketels, 26 december 2021 13:40

Eerder werd tot grote vreugde van de fans reeds bekend gemaakt dat er een derde seizoen zal verschijnen van Outer Banks. De opnames van dat derde seizoen worden reeds zeer binnenkort aangevat.
De serie Outer Banks kan rekenen op een enorme populariteit. De eerste twee seizoenen zijn er dan ook in geslaagd om zowel vriend als vijand te verbazen. De aankondiging van een derde seizoen werd dan ook zeer warm ontvangen.

Terugkerende cast
Veel details over het derde seizoen van de reeks zijn momenteel nog niet bekend. Wat we wel al weten is dat alle leden van de cast van de voorgaande seizoenen terug present hebben getekend. Bovendien werd eerder ook reeds aangegeven dat Carlacia Grant een prominente rol zal krijgen in het derde seizoen.

De eerste dag van de opnames staat gepland voor 16 februari 2022. De opnames zullen volgens het huidige opnameschema duren tot 19 augustus 2022. Dit betekent uiteraard dat het wel nog even wachten is tot het nieuwe seizoen zal verschijnen.

Op basis van het opnameschema en rekening houdende met de releases in het verleden is de kans groot dat we van het derde seizoen van Outer Banks zullen kunnen genieten tegen het einde van 2022.


Lees meer over: Outer Banks, serie, series, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws