Lot Marvel-megaschurk in verwijderde post-credits scène 'Hawkeye'

Lot schurk in verwijderde scène 'Hawkeye'

Er was eigenlijk een grote post-credits scène gepland, maar die werd verwijderd.

Bram de Groot, 26 december 2021 16:01

Afgelopen woensdag verscheen de laatste aflevering van Hawkeye op Disney+. Ook nu was er weer een grote onthulling en die was gelijk in de eerste seconden van de aflevering te zien. Het was de terugkeer van een bekende schurk uit de Marvel-wereld. Let op: SPOILERS!
In de aflevering was er dan toch de komst van Wilson Fisk alias Kingpin, gespeeld door Daredevil-acteur Vincent D'Onofrio. Zijn personage bestaat dus gewoon in het Marvel Cinematic Universe zal we dat al jaren kennen.

Verwijderde post-credits scène
Nu komt er via The Cosmic Circus het gerucht dat er een post-credits scène is opgenomen die duidelijk maakt dat Kingpin de aanslag overleeft. In de laatste deel van de slotepisode wordt hij namelijk buiten beeld neergeschoten door Maya Lopez' (Alaqua Cox).

Dit gebeurt ook in de comics. Ook op papier wordt hij neergeschoten door Echo. Hij overleeft de aanslag, maar is wel tijdelijk blind. Daarna keert hij terug om zijn misdaadorganisatie weer op te bouwen.

Overigens had de serie geen echt nafilmpje, los van een uitgebreide blik op de musical Rogers. Seizoen 1 staat nu in zijn geheel op Disney+.

Bron: thecosmiccircus

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney, Alaqua Cox, Florence Pugh, Black Widow

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws