Netflix geeft uiterst populaire serie een derde seizoen

Netflix geeft populaire serie derde seizoen

Outer Banks mag nog een keertje terugkomen op Netflix voor een derde reeks.

Jim Pedd, 8 december 2021 15:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De tienerserie Outer Banks was gedurende de eerste twee seizoenen op Netflix een grote hit. Zo bezien is het geen verrassing dat de streamingdienst vandaag laat weten dat Outer Banks een derde seizoen krijgt.
De aankondiging werd gemaakt op Twitter in een video met daarin de meeste castleden. Zij kondigden de terugkeer van Outer Banks aan en reageerden vervolgens op het nieuws. Netflix liet niets weten over een mogelijke productiestart van het nieuwe seizoen. Maar de kans lijkt groot dat je 'm in 2022 weer kan zien.

Outer Banks op Netflix
De serie Outer Banks heeft hoofdrollen voor Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey en Charles Esten. Zij keren allemaal terug voor het nieuwe seizoen. Los daarvan is terugkerend actrice Calracia Grant nu 'regular' gemaakt.

Eerder vertelden makers Jonas en Josh Pate samen met Shannon Burke dat het tweede seizoen van Outer Banks "onze crew als nooit eerder op de proef zal stellen. We hebben alles waar fans van hielden in het eerste seizoen verder uitvergroot. Er zijn meer mysteries, er is meer romantiek en er staat meer op het spel."

In de serie volg je een hechte groep tieners in de Outer Banks van North Carolina. In de serie zijn ze op de vlucht en zoeken ze tegelijk een grote schat met een waarde van 400 miljoen dollar.

Outer Banks is op Netflix te bingen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Outer Banks, Netflix, seizoen 3

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws