Fans kwaad om verwijderde scène 'The Witcher'

Fans boos om verwijderde scène 'The Witcher'

Een opgedoken verwijderde scène met Geralt en Triss valt niet goed.

Bram de Groot, 26 december 2021 16:43

Ondertussen staat het tweede seizoen van The Witcher een week op Netflix. Dit keer was de ontvangst onder de critici best goed te noemen, maar nu bleken juist de fans niet helemaal blij met het verloop. Een opgedoken verwijderde scène leidt ook tot kritiek.
Het eerste seizoen staat op 68 procent op de Tomatometer en het tweede op 94 procent. Bij de Audience Score is het omgedraaid, namelijk 91 procent voor seizoen één en slechts 63 procent voor seizoen twee. Opvallend.

Verwijderde scène met Geralt en Triss
Netflix verspreidde de onderstaande verwijderde scène en nu is er online kritiek te horen op de beslissing van showrunner Lauren Hissrich en haar team. De reden: de fans hadden de scène gaat in de serie gezien.

In de scène zien we een kort gesprek tussen Triss Merigold (Anna Shaffer) en Geralt van Rivia (Henry Cavill) over Ciri van actrice Freya Allan. De grote vraag is op de ontvangst beter was geweest met deze paar extra seconden.

Check de beelden hieronder en bekijk de complete serie The Witcher uiteraard gewoon op Netflix, met nu in totaal 16 afleveringen.

Bron: Twitter

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Geralt van Rivia, Rebecca Hanssen, Ciri, Freya Allan

Populair nieuws