Deze Netflix-hit scoort nu ineens heel slecht bij de kijker

Deze Netflix-hit scoort nu ineens heel slecht

Seizoen 2 van The Witcher heeft een opvallend slechte score op Rotten Tomatoes.

Jim Pedd, 25 december 2021 11:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Witcher seizoen 2 is een monsterhit voor Netflix. in dat opzicht is het verrassend om te zien dat de serie een verrassend lage Audience Score heeft op Rotten Tomatoes.
Op het moment van schrijven heeft The Witcher seizoen 2 een indrukwekkende Critics Rating van 94% (op basis van 47 recensies). Maar van de 2.126 publieksratings voor het tweede seizoen van The Witcher, was slechts 62 procent positief. Een stuk minder.

Wat is er mis?
The Witcher heeft in het tweede seizoen een lineair verhaal, wat niet geldt voor het eerste seizoen. Ook zie je dat de hoofdrolspelers allemaal veel scherper hun rollen spelen, met meer zelfvertrouwen. Bovendien is de productiewaarde beter dan wat we tot nu toe zagen.

Maar waar gaat het dan mis? Fans van het bronmateriaal lijken er vooral moeite mee te hebben dat het nieuwe seizoen "het grote potentieel vermindert en verspilt", schrijft gebruiker 'Kiara K. Sad'.

We lezen ook mensen die aangeven het gevoel te hebben dat Lauren Schmidt Hissrich "niet goed genoeg was voor deze taak". Er zijn zaken veranderd aan het bronmateriaal en dat kunnen ze niet waarderen.

De eerste twee seizoenen van The Witcher staan op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher, Netflix, seizoen 2

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws