search
Start de Marvel-serie 'Moon Knight' de nieuwe Thor-film?
Series / Nieuws

Start de Marvel-serie 'Moon Knight' de nieuwe Thor-film?

De Marvel-serie van Disney+ heeft een nieuwe synopsis die hint naar de goden.

Met de serie Hawkeye en de bioscoopfilm Spider-Man: No Way Home sluiten we een mooi Marvel-jaar af. Er verschenen uiteindelijk vijf series op Disney+ en vier/vijf films in de bioscoop. Ook 2022 belooft een mooi jaar te worden.

De eerste serie die op Disney+ verschijnt lijkt Moon Knight met onder meer Oscar Isaac te gaan worden. Een nieuwe synopsis lijkt hinten naar een connectie met de bioscoopfilm Thor: Love and Thunder.

Goden in oorlog in Moon Knight
We weten als dat Zeus (Russell Crowe) in de vierde Thor-film zit en dat hij waarschijnlijk te maken krijgt met Christian Bale's Gorr the God Butcher. In de serie Moon Knight zetten we de eerste stap in de Egyptische mythologie met goden. Een nieuwe synopis doet denken aan connecties.

"Een nieuwe actie-avonturenserie van wereldformaat met een complexe burgerwacht die lijdt aan een dissociatieve identiteitsstoornis. De meerdere identiteiten die in hem leven worden in een dodelijke oorlog tussen de goden geworpen tegen de achtergrond van het moderne en oude Egypte," luidt de nieuwste synopsis.

Zou dit betekenen dat we in Moon Knight al bepaalde goden tegenkomen? En wat zegt dat over de rol van Ethan Hawke? Het is duidelijk dat we iets van een oorlog krijgen tussen Noorse (Thor), Griekse (Zeus) en Egyptische (Khonshu) goden.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen