search

Ons nieuws van maandag 27 december 2021

Fanfavoriet personage keert terug in 'Law & Order' seizoen 21
Series / Nieuws

Fanfavoriet personage keert terug in 'Law & Order' seizoen 21

Tussen een voornamelijk nieuwe cast zit ook een oud en vertrouwd gezicht.

Het is officieel: Sam Waterston zal terugkeren voor het 21e seizoen van de iconische serie Law & Order.

Hoewel de oorspronkelijke serie al sinds 2010 stilligt, is de franchise in leven gehouden door verschillende spinoffs. Maar nu de klassieke serie écht terugkeert, moet Waterston haast wel zijn opwachting maken.

Legendarische rol
Fanfavoriet Waterston was in 16 van de 20 oorspronkelijke seizoenen te zien als Jack McCoy, een officier van justitie. De aankondiging dat de doorgewinterde acteur zou terugkeren werd gedaan via het Instagram-account van de productiemaatschappij achter de serie.

Er wordt al jaren gesproken over een doorstart van Law & Order, maar pas in september dit jaar werd officieel aangekondigd dat er een 21e seizoen zou komen. Niet lang daarna werd bekend dat Jeffrey Donovan, die we kennen van Burn Notice, de hoofdrol zou spelen. Hij wordt vergezeld door Anthony Anderson, die een andere belangrijke rol speelt. Daarnaast zal ook Hugh Dancy te zien zijn in het nieuwe seizoen.

Het is nog onbekend wanneer seizoen 21 van Law & Order uitgezonden zal worden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is Norman Reedus straks Ghost Rider van Disney+?
Series / Nieuws

Is Norman Reedus straks Ghost Rider van Disney+?

Norman Reedus zou zomaar eens Ghost Rider kunnen worden van Marvel Studios en Disney.

Norman Reedus gooit olie op het vuur wat betreft de geruchten dat hij Ghost Rider zal spelen voor Marvel Studios.

De The Walking Dead-ster bevestigde recent voor ComicBook dat hij de bovennatuurlijke superheld zou willen spelen in het Marvel Cinematic Universe. Tegelijk gaan nu allerhande geruchten dat Marvel Studios en Sony Pictures een deal hebben gesloten met een acteur voor de rol. Reedus voert daar campagne voor.

Norman Reedus als Ghost Rider?
In het verleden zagen we al twee acteurs de rol van Ghost Rider spelen. Acteur Nicolas Cage was in 2007 in Ghost Rider te zien en Gabriel Luna in de serie Agents of SHIELD.

Nu er ineens het bericht is via Charles Murphy dat er een acteur gecast is, liked Reedus heel wat berichten van fans op Twitter die stellen dat ze het geweldig zouden vinden als Reedus de rol van Johnny Blaze zou spelen.

Het is natuurlijk de vraag of dit allemaal een echte aanwijzing is, maar tof is het idee natuurlijk wel dat Reedus zomaar eens die rol zou kunnen spelen in de toekomst.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Cobra Kai'-cameo gaat echt niet werken
Series / Nieuws

Deze 'Cobra Kai'-cameo gaat echt niet werken

Ralph Macchio gelooft voor geen vijf cent dat een cameo van Jackie Chan slim is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voordat Cobra Kai de harten van Karate Kid-fans veroverde, probeerde Sony de klassieke franchise terug te brengen met een verhaal dat draaide om Jackie Chan en Jaden Smith.

Chan speelde Mr. Han, een archetype dat vooral heel sterk doet denken aan Mr. Miyagi van acteur Pat Morita. De film uit 2010 probeerde de geest van de oorspronkelijke films te vangen, maar speelde zich niet af in dezelfde realiteit als die waarin Mr. Miyagi leefde. Verwacht dus ook niet dat de personages een oversteek maken.

Geen Jackie Chan
De Netflix-serie Cobra Kai brengt personages van de eerste drie Karate Kid-films terug. Thomas Ian Griffith is komend seizoen bijvoorbeeld te zien als Terry Silver.

in een interview vertelde acteur Ralph Macchio dat hij niet denkt dat Jackie Chan een terugkerend acteur kan zijn. Dat komt omdat zijn film nooit verbonden was aan Mr. Miyagi.

"Iedereen die Mr. Miyagi kende en interactie heeft gehad met hem, behoort voor onze serie tot het canon, voor de Cobra Kai-serie," aldus Macchio.

Cobra Kai zie je op Netflix, waar over enkele dagen het vierde seizoen in z'n geheel te zien is.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Start de Marvel-serie 'Moon Knight' de nieuwe Thor-film?
Series / Nieuws

Start de Marvel-serie 'Moon Knight' de nieuwe Thor-film?

De Marvel-serie van Disney+ heeft een nieuwe synopsis die hint naar de goden.

Met de serie Hawkeye en de bioscoopfilm Spider-Man: No Way Home sluiten we een mooi Marvel-jaar af. Er verschenen uiteindelijk vijf series op Disney+ en vier/vijf films in de bioscoop. Ook 2022 belooft een mooi jaar te worden.

De eerste serie die op Disney+ verschijnt lijkt Moon Knight met onder meer Oscar Isaac te gaan worden. Een nieuwe synopsis lijkt hinten naar een connectie met de bioscoopfilm Thor: Love and Thunder.

Goden in oorlog in Moon Knight
We weten als dat Zeus (Russell Crowe) in de vierde Thor-film zit en dat hij waarschijnlijk te maken krijgt met Christian Bale's Gorr the God Butcher. In de serie Moon Knight zetten we de eerste stap in de Egyptische mythologie met goden. Een nieuwe synopis doet denken aan connecties.

"Een nieuwe actie-avonturenserie van wereldformaat met een complexe burgerwacht die lijdt aan een dissociatieve identiteitsstoornis. De meerdere identiteiten die in hem leven worden in een dodelijke oorlog tussen de goden geworpen tegen de achtergrond van het moderne en oude Egypte," luidt de nieuwste synopsis.

Zou dit betekenen dat we in Moon Knight al bepaalde goden tegenkomen? En wat zegt dat over de rol van Ethan Hawke? Het is duidelijk dat we iets van een oorlog krijgen tussen Noorse (Thor), Griekse (Zeus) en Egyptische (Khonshu) goden.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Outlander' onthult nieuwe beelden van seizoen 6
Series / Video/clip/featurette

'Outlander' onthult nieuwe beelden van seizoen 6

Outlander gaat door zoals we gewend zijn en komt met nieuwe beelden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afgelopen week heeft Starz een bijna twee minuten durende blik vrijgegeven op een aflevering van het aankomende zesde seizoen van de serie Outlander. Die zal op zondag 6 maart 2022 te zien zijn.

In de aflevering zien we Clarie (Caitriona Balfe) en Jamie (Sam Heughan) de nieuwste bewoner van Fraser's Ridge bespreken: Tom Christie, een van de mede-gevangenen van Jamie in Ardsmuir.

Outlander seizoen 6
Degenen die de boeken van Diana Gabaldon hebben gelezen (waar de serie op gebaseerd is), weten dat Tom een van de weinige mensen is die Jamie Fraser ontmoet heeft, en niet meteen verliefd is geworden (nogal wederzijds).

Jamie vertelt in de video dat hij al zijn kompanen in Ardsmuir aangeboden heeft een thuis te bouwen in de Ridge, en dat hij Christie dus niet uit kan sluiten.

Vervolgens hebben de twee het uitgebreider over wat er komen gaat in het aankomende nieuwe seizoen van Outlander. De banden tussen verschillende personages beloven heel wat met zich mee te brengen.

Outlander seizoen 6 gaat in maart van start. Je ziet Outlander op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Je bent kapot na 'Better Call Saul' seizoen 6
Series / Nieuws

Je bent kapot na 'Better Call Saul' seizoen 6

Better Call Saul gaat je echt pijn doen na de finale van het zesde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het aankomende zesde seizoen van Better Call Saul wordt hartverscheurend. Dat zegt actrice Rhea Seehorn over de nieuwe afleveringen.

De opnames van het laatste seizoen van Better Call Saul zijn sinds maart onderweg. Sindsdien hebben de makers en castleden heel wat geteased van de gebeurtenissen die eraan zitten te komen. De laatste afleveringen moeten nog veel afronden.

Knallend Better Call Saul-einde
Better Call Saul/i] seizoen 6 is het laatste van de spin-off serie. We zullen dan zien hoe Jimmy McGill echt een crimineel wordt. Maar we leren ook van het lot van Kim Wexler, de collega-advocaat die getrouwd is met Jimmy.

Seehorn vertelde dat het nieuwe seizoen fans [i]"weg zal blazen"
. Bovendien vertelde ze dat het nieuwe seizoen van de serie "hartverscheurend" is.

Er zijn al heel wat hints gegeven over de richting van het laatste seizoen van Better Call Saul. Maar het verhaal wordt geheim gehouden.

Wel waren er al heel wat 'red flags' ten aanzien van Kim, die richting verdoemenis lijkt te gaan nu ze in de wereld van bedrog en misdaad gelokt lijkt te zijn. Better Call Saul zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende onthulling over de Netflix/Marvel-series
Series / Nieuws

Opvallende onthulling over de Netflix/Marvel-series

De Netflix/Marvel series blijken in dezelfde realiteit te bestaan als het MCU.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vincent D'Onofrio doet een opmerkelijke onthulling tijdens een nieuw interview over de serie Hawkeye. Daarin was hij te zien als Kingpin, het personage dat hij drie seizoenen lang speelde in Netflix/Marvel-serie Daredevil.

Nadat hij tweemaal verslagen wordt door de blinde Matt Murdock, is de 'big guy' terug in Hawkeye en blijkt hij zijn criminele onderneming helemaal opnieuw opgebouwd heeft na de Blip. Volgens D'Onofrio is deze Wilson Fisk dezelfde als te zien was in de Netflix-serie.

Hawkeye-rol
"Ze bestaan niet los. Het gaat om dezelfde persoon," vertelde D'Onofrio tegenover Screen Rant toen hem gevraagd werd of de series in dezelfde realiteit bestaan.

"Ik denk vanuit mijn oogpunt, dat ze net als bij een boel van die Avengers-dingen en MCU-dingen, geprobeerd hebben de delen van het oorspronkelijke canon zoveel mogelijk aan elkaar te verbinden. En dat is wat we gedaan hebben door een band te leggen met Daredevil en omgekeerd."

In Daredevil zie je hoe de schaduwachtige Fisk de Hell's Kitchen opnieuw opbouwt na de Battle of New York. Maar hij wordt verslagen door Daredevil en komt in de bak terecht. In MCU-serie Hawkeye zit hij weer te proberen de stad te heroveren en is hij iemand die moet dealen met Hawkeye en Kate Bishop.

Hawkeye zie je nu in zijn geheel op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Prime Video-serie wordt te groot voor televisie
Series / Nieuws

Deze Prime Video-serie wordt te groot voor televisie

Priyanka Chopra vertelt over de Prime Video-serie Citadel die echt heel groots wordt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds ze het Marvel Cinematic Universe (vermoedelijk tijdelijk) verlaten hebben met de film Avengers: Endgame, zijn Joe en Anthony Russo twee behoorlijk drukke filmmakers geworden in Hollywood.

De twee ontwikkelen het Extraction-universum voor Netflix, de spionagethriller The Gray Man, actiekomedie Saigon Bodyguards met Chris Pratt en de live-action Hercules-remake van Disney. En dan komt er ook nog een spionagedrama van Amazon aan: Citadel.

Citadel-serie
In Citadel is de hoofdrol weggelegd voor Richard Madden als Mason Kane. Het is een "groots en baanbrekend wereldwijd event dat een moederserie en een aantal in lokale taal gesproken series omvat". Er zijn dus ook meerdere spin-offs in de maak.

Actrice Priyanka Chopra vertelde recent tijdens een interview met Collider: "Er is denk ik niets op televisie dat lijkt op Citadel. Het is een extreem grootschalige en verfijnde actieserie met stunts, maar ook drama en echt wel hart en ziel. Dus er is denk ik niets dat hierop lijkt op televisie. "

De opnames duurden volgens haar "meer dan een jaar. Het was fysiek ook echt heel, heel intens voor mijn personage en ik weet zeker dat dit ook opgaat voor een aantal andere castleden. Maar ik kijk ernaar uit dit te mogen delen met de wereld."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze series werden in 2021 het meest illegaal gedownload
Series / Nieuws

Deze series werden in 2021 het meest illegaal gedownload

Veel Marvel-series van Disney+ populair onder de mensen die illegaal downloaden.

Het blijkt dat de eerste Marvel-serie van Disney+ het meest illegaal is gedownload in 2021. WandaVision staat dit jaar bovenaan de lijst van Torrentfreak. Verleden jaar was dat nog The Mandalorian, ook van Disney+.

Overigens blijken ook de andere Marvel-series van Disney+ in trek via de illegale kanalen. Loki staat op plaats twee en snel daarna volgen The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye en de animatieserie What If…?.

De top 10 is samengesteld op basis van enkele afleveringen, aangezien series van Netflix vaak als een pakket worden aangeboden via de illegale diensten. Torrentfreak geeft aan dat de Netflix-series Casa de Papel en Squid Game de top tien zouden zijn binnengedrongen bij een aangepaste berekening.

Top 10 meest gedownloade series
Hieronder staat de lijst met meest gedownloade streamingseries in 2021. We zien dus veel Marvel-series van Disney+. Opvallend is dat Apple TV+ hoog scoort met Foundation. De enige serie van Prime Video is The Wheel of Time.

1. WandaVision (Disney+)
2. Loki (Disney+)
3. The Witcher (Netflix)
4. The Falcon and the Winter Soldier (Disney+)
5. Hawkeye (Disney+)
6. What If…? (Disney+)
7. Foundation (Apple TV+)
8. Rick and Morty (Netflix)
9. Arcane (Netflix)
10. The Wheel of Time (Prime Video)

De reden waarom de Marvel-series van Disney+ zo hoog staan heeft waarschijnlijk te maken dat veel mensen nog niet over Disney+ beschikken en voorlopig voorrang geven aan Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigantische orgie in 'The Boys' wordt gestoord
Series / Nieuws

Gigantische orgie in 'The Boys' wordt gestoord

The Boys komt met een orgie in z'n derde seizoen en die wordt groots.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De afgelopen paar jaren is Amazon-serie The Boys van een geliefde comicserie verworden tot een fenomeen op Prime Video. Er komen meerdere spin-offs aan en de superheldenserie scoorde zelfs wat Emmy-nominaties.

Het derde seizoen staat om de hoek en showrunner Eric Kripke houdt ervan zo nu en dan wat te teasen voor de fans. Duidelijk is dat we Herogasm te zien krijgen, een gebeurtenis met dezelfde naam in de comics die nogal gehypet is.

The Boys en Herogasm
"Het seizoen is echt behoorlijk gestoord," vertelde Kripke al tijdens een interview met TV Guide Magazine's Sci-Fi & Fantasy Special Collector's Issue.

Hij vertelde dat Herogasm als gigantische orgie "echt het meest gestoorde zal zijn dat we tot nu toe gemaakt hebben. Misschien is het wel het meest gestoorde dat tot nu toe geprobeerd is te maken."

De cast en crew hintten eerder al dat het een wild verhaal zal zijn. "Zonder spoilers te verklappen, was ik gisteren bij het editen en gaan we echt iets gestoords maken."

Vanaf wanneer je seizoen 3 van The Boys kan streamen is nog niet bekend.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De aankomende 'Doctor Who'-special vertelt dit verhaal
Series / Nieuws

De aankomende 'Doctor Who'-special vertelt dit verhaal

Doctor Who komt met een speciale nieuwjaarsspecial en die belooft tof te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Doctor Who-showrunner Chris Chibnall onthulde tijdens een nieuw interview dat de aankomende New Year's Day special het verhaal van Flux zal voortzetten.

De coronapandemie dwong de BBC om het format van het dertiende seizoen van Doctor Who te veranderen. Het resultaat was een veel korter zes afleveringen tellend seizoen dat een overkoepelend verhaal vertelde. Doctor Who: Flux volgt de Thirteenth Doctor en haar reisgenoten Yasmin Khan en Dan Lewis. Zij proberen de universum-bedreigende anomalie de Flux te stoppen en leren over vijanden en geheimen uit het verleden van de Doctor.

Doctor Who seizoen 13
Gedurende zes afleveringen nam Flux de Doctor mee op een queeste om het mysterie van het Timeless Child op te lossen. Een mysterie dat samenviel met een grootse gebeurtenis.

Het dertiende seizoen werd afgerond eerder deze maand en showrunner Chris Chibnall vertelt nu dat het verhaal voortgezet wordt met Eve of the Daleks. Hij pikt de draad direct daarna op/

"De Doctor landt de TARDIS op een plek die ze niet verwacht had, om de schade van Flux ongedaan te maken. Ze moet het continu tegen Daleks opnemen in een tijdlus en de levens van de twee mensen die daar op nieuwjaarsavond zijn redden. Dit zijn executie Daleks, die iets andere wapens hebben een duidelijk doel hebben. Zij proberen de wereld niet te verwoesten, maar de Doctor te vernietigen als wraak voor wat hen aangedaan is in de vorige reeks."

Doctor Who zie je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' dumpt belangrijk verhaal in seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher' dumpt belangrijk verhaal in seizoen 2

De The Witcher-boeken hebben een liefdesdriehoek, maar de serie niet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De grote hitserie The Witcher van Netflix begon met een romance tussen Geralt en Yennefer. Fans hoopten dat de serie met het tweede seizoen de boeken van Andrzej Sapkowski zou volgen en de romance tussen Geralt en Triss zou laten zien.

Waar de relatie van Geralt en Yennefer tot een einde kwam aan het einde van het eerste seizoen (toen Geralt dacht dat zijn geliefde dood was), leek alles mogelijk voor een nieuwe romance. Triss vroeg Geralt in aflevering 4 zelfs om met hem naar bed te gaan. Dat wilde hij niet, want hij denkt dat zij te goed voor hem is. Later in het nieuwe seizoen zie je hoe Geralt en Yennefer weer iets opbouwen en de romance helemaal terug is. Waarmee het verhaal van Geralt en Triss klaar lijkt.

The Witcher-romance gedumpt
De meest waarschijnlijke reden voor het dumpen van het verhaal van een liefdesdriehoek, heeft te maken met de relatie van Geralt en Yennefer. Niet alleen is hun liefde een van de 'conflicten' die je ziet terugkeren in het eerste seizoen, ook is het de voornaamste beweegreden voor zowel Geralt als Yennefer in het tweede seizoen.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat de vlam tussen Triss en Geralt later alsnog aangestoken wordt, maar voorlopig lijkt het daar niet op.

We zien namelijk ook hoe Yennefer een band opbouwt met Ciri, de adoptiedochter van Geralt en het einde van het tweede seizoen hint ernaar dat Yennefer zal helpen met het opleiden van Ciri.

The Witcher seizoen 1 en 2 zie je nu op Netflix. Er is een derde seizoen besteld.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans krijgen hun zin in 'The Wheel of Time' seizoen 2
Series / Nieuws

Fans krijgen hun zin in 'The Wheel of Time' seizoen 2

The Wheel of Time lijkt een rol te geven aan een fanfavoriete actrice.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dankzij een Twitter-gesprek met wat fans, is The Expanse-actrice Shohreh Aghdashloo nu in onderhandelingen voor een rol in The Wheel of Time seizoen 2.

De serie The Wheel of Time doet het bijzonder goed op Amazon Prime Video en is gebaseerd op de langlopende boekenreeks van Robert Jordan. We volgen Moiraine, een vrouw met magische krachten, die probeert te achterhalen waar de 'Dragon Reborn' is: een individu met de kracht de wereld te redden of te verwoesten. De eerste drie afleveringen werden gezamenlijk 1,16 miljard minuten gestreamd.

The Wheel of Time-casting
Vorig jaar in mei werd The Wheel of Time seizoen 2 al besteld, lang voordat het eerste seizoen te zien was. Met dat in het achterhoofd keken fans naar de toekomst van de franchise.

Een van de personages die we gaan ontmoeten is Cadsuane Melaidhrin, de oudste zus van de Aes Sedai. Iemand die fans in die rol zagen, is Aghdashloo, die in de sci-fi serie The Expanse van Prime Video te zien is en daarin een van de hoofdrollen heeft.

Op Twitter reageerde Aghdashloo op een Tweet van een fan, die opmerkte dat het wel heel tof zou zijn als zij de rol van Cadsuane zou spelen. Ze taggede de showrunner, Rafe Judkins, die vervolgens liet weten "er helemaal mee in" te zijn. En dus gaan ze in gesprek!

The Wheel of Time zie je op Prime Video, hieronder het opvallende gesprek:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.