Fans krijgen hun zin in 'The Wheel of Time' seizoen 2

Fans krijgen hun zin in 'The Wheel of Time'

The Wheel of Time lijkt een rol te geven aan een fanfavoriete actrice.

Jim Pedd, 27 december 2021 10:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dankzij een Twitter-gesprek met wat fans, is The Expanse-actrice Shohreh Aghdashloo nu in onderhandelingen voor een rol in The Wheel of Time seizoen 2.
De serie The Wheel of Time doet het bijzonder goed op Amazon Prime Video en is gebaseerd op de langlopende boekenreeks van Robert Jordan. We volgen Moiraine, een vrouw met magische krachten, die probeert te achterhalen waar de 'Dragon Reborn' is: een individu met de kracht de wereld te redden of te verwoesten. De eerste drie afleveringen werden gezamenlijk 1,16 miljard minuten gestreamd.

The Wheel of Time-casting
Vorig jaar in mei werd The Wheel of Time seizoen 2 al besteld, lang voordat het eerste seizoen te zien was. Met dat in het achterhoofd keken fans naar de toekomst van de franchise.

Een van de personages die we gaan ontmoeten is Cadsuane Melaidhrin, de oudste zus van de Aes Sedai. Iemand die fans in die rol zagen, is Aghdashloo, die in de sci-fi serie The Expanse van Prime Video te zien is en daarin een van de hoofdrollen heeft.

Op Twitter reageerde Aghdashloo op een Tweet van een fan, die opmerkte dat het wel heel tof zou zijn als zij de rol van Cadsuane zou spelen. Ze taggede de showrunner, Rafe Judkins, die vervolgens liet weten "er helemaal mee in" te zijn. En dus gaan ze in gesprek!

The Wheel of Time zie je op Prime Video, hieronder het opvallende gesprek:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Prime Video, Rafe Judkins, shohreh aghdashloo

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws