Door deze foto's van de 'Avatar: The Last Airbender'-cast ben je sowieso meteen fan

Toffe foto's 'Avatar: The Last Airbender'-cast

De cast van Avatar: The Last Airbender van Netflix heeft het duidelijk naar z'n zin.

Jim Pedd, 28 december 2021 11:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een reeks foto's van achter de schermen laat de castleden van de Netflix-verfilming van Avatar: The Last Airbender zien. En die foto's zien er zo leuk uit, dat je bijna meteen verkocht bent voor de serie.
De serie van Netflix is een live-action verfilming van Avatar: The Last Airbender. De show volgt Aang, een mythische figuur die de vier elementen kan besturen en wiens huidige incarnatie het tienjarige jochie Aang is. Hij moet zijn wereld beschermen tegen de Vuurnatie. De opnames van de serie begonnen in de loop van november en nemen in beslag tot mei 2022. Een releasedatum is nog niet onthuld.

Avatar: The Last Airbender-foto's
De cast is nog niet in geheel aangekondigd. Netflix onthulde enkel een lijst met belangrijke acteurs die de vrienden van Avatar Aang spelen; Aang wordt gespeeld door Gordon Cormier.

Naast hem speelt Kiawentiio de rol van Katara. En haar malle oudere broer Sokka wordt gespeeld door Ian Ousley. Wat de schurken betreft, speelt Dallas Liu de rol van de in ongenade vervallen prins Zuko. Elizabeth Yu is te zien als zuster Azula en Daniel Dae Kim speelt vuurheer Ozai.

Op Instagram deelde het officiële Netflix Geeked account een hele rits beelden van achter de schermen. Die laten zien dat de acteurs heel grappige dingen doen op de set, maar soms ook enorm serieus zijn in de voorbereidingen van opnames. Check de foto's hieronder:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix, Albert Kim, Gordon Cormier

Populair nieuws