'Avatar: The Last Airbender'-serie van Netflix gaat iets nieuws doen in de franchise

Avatar-serie doet iets volledig nieuws

Avatar: The Last Airbender wordt een verfilming, maar ook een uitbreiding.

Jim Pedd, 20 december 2021 13:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nieuwe castleden voor Netflix-serie Avatar: The Last Airbender hinten ernaar dat de Kyoshi-boeken tot zekere mate verfilmd gaan worden.

De Kyoshi-duologie The Rise of Kyoshi en The Shadow of Kyoshi is enorm populair bij fans van Nickelodeon-serie Avatar: The Last Airbender. Velen willen dat ze verfilmd worden, vooral nu Avatar Studios met een hele reeks nieuwe Avatar-projecten komt. Recent nieuws rond de Netflix-serie hint ernaar dat 't sneller komt dan mensen zouden denken.

Avatar: The Last Airbender-serie
Netflix kondigde recent aan Avatar Kyoshi gecast te hebben, die gespeeld wordt door Yvonne Chapman. Ook castte men Suki (Maria Zhang) en Suki's moeder Yukari (Tamlyn Tomita). Hoewel het logisch is dat Suki te zien, geldt dat minder voor haar moeder. Die zit namelijk niet in de oorspronkelijke serie.

En het feit dat ook Kyoshi gecast is bijzonder, want zij komt in de animatieserie pas fysiek voor in Book 2. Het wijst er daarmee op dat er ook een verfilming komt van de Kyoshi-boeken.

Daar komt bij dat Suki een Kyoshi Warrior is, die daarmee ook veel kennis zal hebben van Avatar Kyoshi. Kennis die ze kan overdragen aan de andere personages.

Daarmee valt het te hopen dat de serie ook kijkt naar Kyoshi en de verhalen die Nickelodeon rond haar uitbracht. Avatar: The Last Airbender zie je op een ander te bepalen moment op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix, Albert Kim

Populair nieuws