Heeft 'Doctor Who' al een nieuwe hoofdrolspeler gevonden?

Heeft 'Doctor Who' al een nieuwe hoofdrolspeler?

Doctor Who is nu begonnen met het casten van de nieuwe hoofdrolspeler.

Jim Pedd, 28 december 2021 om 12:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De afscheidstournee van actrice Jodie Whittaker van BBC-serie Doctor Who begint op nieuwjaarsdag met de aflevering Eve of the Daleks.
Dat is de eerste van drie geplande specials rond de actrice, die recent de opnames afrondde. Intussen is ook showrunner Russell T. Davies begonnen met schrijven van zijn eerste paar nieuwe afleveringen. Waar hij nog behoorlijk de tijd voor heeft.

Nieuwe Doctor Who casten
Davies sprak recent uitgebreid met de Britse krant The Guardian over wat nieuwe afleveringen kunnen brengen. Hij onthulde al enkele afleveringen geschreven te hebben en vertelde bovendien dat de serie "in november 2023, als de zestigste verjaardag gevierd wordt" weer door gaat onder zijn leiding.

Vervolgens werd Davies gevraagd of de geruchten dat Olly Masters, die de hoofdrol in tv-serie It's A Sin van Davies speelt, ook te zien is in Doctor Who als de nieuwe incarnatie van de Time Lord.

Maar daar had Davies een duidelijke reactie op: "Gedraag je! Stop ermee! We hebben oprecht nog niemand gecast. We zijn net met de audities begonnen".

Je kunt Doctor Who op Prime Video zien (althans: de eerste tien seizoenen).
Bron: ComicBook

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Chris Chibnall, Jodie Whittaker, Russell T Davies

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws