Begreep jij het? Groots eindgevecht 'The Witcher' seizoen 2 uitgelegd

Wat gebeurde er eigenlijk allemaal tijdens dat grootse eindgevecht in seizoen 2?

Bram de Groot, 28 december 2021 06:35

Het was waarschijnlijk weer genieten voor de fans. Even geleden verscheen namelijk het tweede seizoen van The Witcher, met Henry Cavill als Geralt of Rivia, Anya Chalotra als Yennefer, Freya Allan als Ciri en Joey Batey als Jaskier. Onvermijdelijk was het slot dat uiteraard hint naar meer.
En dat einde was best wel indrukwekkend. We zien namelijk een legioen nieuwe tegenstanders die allemaal op Ciri jagen, terwijl ze hét doelwit op het continent wordt vanwege haar mysterieuze, realiteit-springende krachten.

Inside The Witcher: het laatste gevecht
Zoals Netflix op YouTube bij onderstaande video uitlegd, zie je een 'sit down' met showrunner Lauren Schmidt Hissrich en de nieuwe sterren uit The Witcher Seizoen 2: de Witchers van Kaer Morhen.

Dit zijn Kim Bodnia als Vesemir, Paul Bullion als Lambert en Yaen Atour als Coen. Ze praten over dé met basilisk gevulde confrontatie in de finale van seizoen 2 van The Witcher.


Overigens vind je op Netflix ook de video's Making The Witcher: Season 2, The Witcher Bestiary Season 1, Part 1 en The Witcher Bestiary Season 1, Part 2. Ware fans kijken ook de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf van eerder dit jaar.Bron: Netflix

Lees meer over: The Witcher, Seizoen 2, Henry Cavill, Geralt van Rivia, Rebecca Hanssen, Ciri, Freya Allan

Populair nieuws