search
'The Witcher' dumpt belangrijk verhaal in seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher' dumpt belangrijk verhaal in seizoen 2

De The Witcher-boeken hebben een liefdesdriehoek, maar de serie niet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De grote hitserie The Witcher van Netflix begon met een romance tussen Geralt en Yennefer. Fans hoopten dat de serie met het tweede seizoen de boeken van Andrzej Sapkowski zou volgen en de romance tussen Geralt en Triss zou laten zien.

Waar de relatie van Geralt en Yennefer tot een einde kwam aan het einde van het eerste seizoen (toen Geralt dacht dat zijn geliefde dood was), leek alles mogelijk voor een nieuwe romance. Triss vroeg Geralt in aflevering 4 zelfs om met hem naar bed te gaan. Dat wilde hij niet, want hij denkt dat zij te goed voor hem is. Later in het nieuwe seizoen zie je hoe Geralt en Yennefer weer iets opbouwen en de romance helemaal terug is. Waarmee het verhaal van Geralt en Triss klaar lijkt.

The Witcher-romance gedumpt
De meest waarschijnlijke reden voor het dumpen van het verhaal van een liefdesdriehoek, heeft te maken met de relatie van Geralt en Yennefer. Niet alleen is hun liefde een van de 'conflicten' die je ziet terugkeren in het eerste seizoen, ook is het de voornaamste beweegreden voor zowel Geralt als Yennefer in het tweede seizoen.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat de vlam tussen Triss en Geralt later alsnog aangestoken wordt, maar voorlopig lijkt het daar niet op.

We zien namelijk ook hoe Yennefer een band opbouwt met Ciri, de adoptiedochter van Geralt en het einde van het tweede seizoen hint ernaar dat Yennefer zal helpen met het opleiden van Ciri.

The Witcher seizoen 1 en 2 zie je nu op Netflix. Er is een derde seizoen besteld.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen