Nu op Netflix: De verrassend spannende comedyserie 'Anxious People'

Nu op Netflix: De comedyserie 'Anxious People'

Wanneer een bankovervaller plots in rook opgaat lijkt iedereen wel verdacht te zijn...

Geoffrey Ketels, 29 december 2021 om 12:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vandaag is op Netflix de gloednieuwe en opvallend spannende comedyserie Anxious People verschenen. De Scandinavische reeks is gebaseerd op de bekende bestseller van Fredrik Backman.
In Anxious People zien we hoe een bankovervaller de bezoekers van een open huis gegijzeld houdt. Dit tot hij plots zomaar in rook blijkt te zijn opgegaan. Meteen zijn alle personen die zich in het huis bevonden op het moment van de verdwijning verdacht.

Gelijknamige bestseller
De inspiratie voor de reeks heeft men niet ver hoeven zoeken. De serie is namelijk gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Fredrik Backman. Verantwoordelijk voor het script van de reeks zijn Camilla Ahlgren en Alex Haridi. De regie van de serie is in handen van Felix Herngren.

De cast van Anxious People bestaat uit namen die vooral in Scandinavië zelf een belletje zullen doen rinkelen. Het gaat hierbij onder meer om acteur Alfred Svensson die in de huid kruipt van Jack. Dan Ekborg speelt dan weer de rol van de vader van Jack, namelijk Jim.

Het eerste seizoen van de gloednieuwe reeks Anxious People is vanaf vandaag te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je alvast even aftoetsen of deze reeks wel iets is voor jou of niet? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!


Lees meer over: Anxious People, serie, series, Netflix

Populair nieuws