'Killing Eve' is terug in eerste trailer voor seizoen 4

'Killing Eve' is terug in eerste trailer

Killing Eve krijgt nog maar één seizoen en daarvan hebben we nu een trailer.

Jim Pedd, 29 december 2021 11:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste teaser voor het laatste seizoen van Killing Eve is eerder deze maand al vrijgegeven. Die liet nog geen beelden van het nieuwe seizoen zien. Dat geldt gelukkig wel voor de eerste trailer die is vrijgegeven.
BBC America kwam met een blik op de laatste avonturen van Eve en Villanelle. Toegegeven, het gaat slechts om één scène van het seizoen, maar de eerste teaser herinnert het publiek er wel op effectieve wijze aan wat we voorheen gezien hebben.

Killing Eve seizoen 4
Het vierde seizoen van de serie Killing Eve debuteert op 27 februari 2022 op BBC America.

Na de climax van seizoen 3, zijn Eve, Villanelle en Carolyn terecht gekomen op heel verschillende plekken. Na het gesprek van Eve en Villanelle op de brug, is Eve op een wraakmissie en Villanelle heeft een nieuwe gemeenschap gevonden in een poging om te bewijzen dat ze geen 'monster' is.

Intussen jaagt Carolyn nadat ze Paul heeft vermoord, op The Twelve, in de hoop hen compleet aan te kunnen pakken, want zij bevalen de moord op Kenney.

Killing Eve volgt de buitengewone vrouwen, gedreven door passie, wraak en obsessie en stomen richting een rommelige, genuanceerde en glorieuze seriefinale. Check hieronder de teaser!

Bron: ComicBook

Lees meer over: Killing Eve, Sandra Oh, Jodie Comer, BBC

Populair nieuws