Verrassende Netflix-serie is nu de grootste serie van 't moment

Verrassende Netflix-serie is nu de grootste serie

True Story stoot The Wheel of Time van de kijkcijfertroon en dat hadden we niet verwacht.

Jim Pedd, 29 december 2021 14:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel Hawkeye van Disney+ en The Wheel of Time van Prime Video natuurlijk must-watch series zijn voor de fans, staat een verrassende Netflix-serie nu helemaal bovenaan de streaminglijsten.

Nielsen schrijft dat True Story van Netflix de meest bekeken serie was. Kijkers streamden maar liefst 943 miljoen minuten. Hawkeye kwam binnen op de tweede plaats met 853 miljoen minuten aan streams en de serie The Wheel of Time met 663 miljoen minuten. En dan was er nog Cowboy Bebop, dat met 630 miljoen minuten op de vierde stek stond.

True Story op plek #1
True Story neemt zeven afleveringen in beslag. We volgen Kevin Hart in de rol van Kid. Hij is een opkomend komiek die in een situatie van leven op dood terecht komt, als zijn toer hem naar thuisstad Philadelphia brengt. Dan neemt de boel een nogal onverwachte wending.

In de Netflix-serie zie je ook Wesley Snipes, Billy Zane, John Ales, Paul Adelstein, Theo Rossi en William Catlett.

Voor Hawkeye geldt dat de serie op 22 december afgerond werd. The Wheel of Time is ook sinds vorige week klaar met uitzendingen. Die show is al vernieuwd voor een tweede seizoen, dat reeds in productie is.

True Story binge je op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: True Story, Netflix, The Wheel of Time, Kijkcijfers

Populair nieuws