'Star Wars'-fans hopen op fanfavoriet personage in 'The Book of Boba Fett'

Fanfavoriet personage in 'The Book of Boba Fett'?

The Book of Boba Fett gaat morgen dan eindelijk van start op Disney+.

Jim Pedd, 28 december 2021 om 14:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Trailers voor The Book of Boba Fett focussen behoorlijk zwaar op de onderwereld van Star Wars. Duidelijk is dat Boba Fett nu een van de grote meesters van de onderwereld van Tatooine is.
In de trailers konden we zien hoe Boba Fett te maken krijgt met zware uitdagingen voor zijn troon. Ook is ernaar gehint dat de serie echt niet is wat 't lijkt. Een populaire fantheorie werpt wat (interessant) licht op wat The Book of Boba Fett mogelijk brengt.

The Book of Boba Fett-schurk
Solo: A Star Wars Story eindigde ermee dat Qi'ra (Emilia Clarke) een belangrijke figuur in de Crimon Dawn-misdaadorganisatie werd. Zij werkte voor de echte leider van de organisatie: Darth maul.

Het verhaal werd narratief nooit netjes afgerond, wat komt doordat Solo: A Star Wars Story een flop aan de box office was. Fans dachten dan ook dat Qi'ra niet meer terug zou keren.

Afgelopen juni veranderde het allemaal, toen Qi'ra ineens terugkeerde in de comic Star Wars: War of the Bounty Hunters. Die speelt zich af rond de tijd van The Empire Strikes Back. We zien dat zij de leiding over Crimson Dawn heeft overgenomen na de dood van Darth Maul en een gevreesd, maar gerespecteerd, leider geworden is.

Fett heeft bovendien ruzie met haar, omdat Qi'ra de bevroren Han Solo van hem gestolen had. The Book of Boba Fett zie je vanaf morgen op Disney+.
Bron: WGTC

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Disney Plus, Temuera Morrison

Populair nieuws