search
Deze veelbesproken serie trapt 2022 af op Netflix

Deze veelbesproken serie trapt 2022 af op Netflix

In 2021 werd deze serie gecanceld en vervolgens door Netflix gered.

Bram de Groot
De serie Manifest was veel besproken in 2021. De Amerikaanse bovennatuurlijke dramaserie werd in juni 2021 door NBC geannuleerd na 3 seizoenen en nadat de eerste twee seizoenen een enorm succes waren op Netflix besloot de streamingdienst de serie te verlengen.

De streamingdienst heeft aangegeven Manifest één afrondend seizoen te geven van twintig afleveringen. De complete cast uit de eerdere seizoenen keert terug, met vermoedelijk onder meer Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur, Matt Long en Holly Taylor.

In Manifest ontmoet je de passagiers en de bemanning van een commercieel vliegtuig dat plotseling weer verschijnt na vijf jaar lang verdwenen te zijn geweest. Het vliegtuig was onderweg van Jamaica naar New York en ervaarde een korte periode van zware turbulentie. Bij landing is het dus flink wat jaren later.

Vanaf 1 januari op Netflix
Nu is duidelijk dat je vanaf zaterdag 1 januari de eerste twee seizoenen op de Nederlandse Netflix kunt kijken. Overigens kon je de serie eerder volgen op Net5. Eerder deze maand kondigde Netflix het nieuws al aan. In onderstaande video werd het bevestigd.Bekijk op instagram

Aanbevolen artikelen