search
3 absolute topseries op Netflix die dit jaar waardig werden afgerond
Series / Featured

3 absolute topseries op Netflix die dit jaar waardig werden afgerond

Deze sterke series op Netflix kregen in 2021 een waardige afronding.

Soms worden series op Netflix al na een of twee seizoenen gecanceld. Dat is voor de fans alles behalve fijn, aangezien het verhaal dan ook niet verdergaat. Hieronder drie mooie series die in 2021 wel een waardig slot kregen.

Lucifer | Kijk de 6 seizoenen

De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur. Seizoen een van de serie debuteerde op de zender Fox. Vanaf seizoen vier is de serie te zien op Netflix. Op 10 september verscheen het slotseizoen.



Lost in Space | Kijk de 3 seizoenen

Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar. Na het debuutseizoen in 2018 verscheen seizoen twee in 2019. Seizoen drie werd het laatste en verscheen op 1 december op Netflix.



La Casa de Papel | Kijk de 5 delen

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. De Spaanse serie startte in 2017 en het recente vijfde en laatste deel verscheen 3 december op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen