Rotten Tomatoes-score bekend voor 'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett'

Rotten Tomatoes % 'The Book of Boba Fett' bekend

Disney+ heeft met Boba Fett opnieuw een waanzinnig succes in het Star Wars universum.

Bram de Groot, 30 december 2021 om 12:21

De eerste recensies voor de Disney+ serie The Book of Boba Fett waren al erg goed en nu heeft Rotten Tomatoes ook de nagenoeg definitieve Tomatometer-score onthuld. Ook deze score is weer goed te noemen nadat The Mandalorian ook al uitstekend presteerde.
De eerste aflevering van de Star Wars-miniserie The Book of Boba Fett verscheen gisteren en op het moment van schrijven staat de serie op een mooie 85 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Er zijn veertig recensies geteld.

Het publiek lijkt iets minder enthousiast. Na slechts 169 reacties staat de Star Wars-serie op een Audience Score van 76 procent.

Vergelijkbaar met The Mandalorian?
De scores van Boba Fett zijn lager dan die van de twee seizoenen van The Mandalorian. Seizoen één noteerde 93 procent op de Tomatometer en 92% als Audience Score. Seizoen twee kwam uit op respectievelijk 94 en 90 procent. Uitzonderlijk nette percentages.

De eerste aflevering Chapter 1: Stranger in a Strange Land van The Book of Boba Fett staat sinds gisteren op Disney+ en werd geregisseerd door Robert Rodriguez en geschreven door Jon Favreau.29-12-2021: 'The Book of Boba Fett' krijgt prima aftrap! (565 views)

Bron: Rotten Tomatoes

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Temuera Morrison, Ming Na Wen

Populair nieuws