Superman krijgt het zwaar in seizoen 2 van 'Superman & Lois'

Superman krijgt 't zwaar in S2 van Superman & Lois

Superman & Lois maakt het Clark Kent duidelijk niet heel eenvoudig.

Jim Pedd, 31 december 2021 om 06:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The CW's nieuwe Arrowverse-serie, Superman & Lois, keert terug met een tweede seizoen. Het eerste liet zien hoe Superman en zijn familie uiteindelijk overwonnen in de strijd tegen Morgan Edge / Tal-Rho.
De held en zijn geliefden zullen echter te maken krijgen met nieuwe uitdagingen in het tweede seizoen. Dat zegt showrunner Todd Helbing. We kunnen volgens hem meerdere schurken verwachten voor Clark Kent en Lois Lane in het tweede seizoen van Superman & Lois.

Superman & Lois seizoen 2
Helbing sprak met SFX Magazine over de richting van het tweede seizoen. Hij onthulde dat er een schurk is die Clark "enorme hoofdpijn" gaat geven.

"De fans zullen heel snel weten welke richting het op gaat," aldus Helbing. "Op goede wijze, is het Superman-issue dat hij ook de issues als vader heeft. Er is een zekere schurk... des te meer ik vertel, des te meer mensen zullen weten om wie het gaat. Maar Superman heeft te maken met een schurk die hem echt hoofdpijn op zal leveren."

Dat niet alleen: "Er zijn meerdere schurken. Allebei hebben ze persoonlijk impact op Clark en Lois. We beginnen met één schurk die meer Superman is en zetten er een op die voor Lois is. Ze werken niet samen, maar dragen het stokje wel op toffe wijze aan elkaar over dit seizoen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Superman and Lois, tyler hoechlin, Arrowverse, The cw

Populair nieuws