Grote geheimen op gave poster 'Superman & Lois' seizoen 2

Grote geheimen op mooie poster 'Superman & Lois'

De superheldenserie Superman & Lois start binnenkort aan het tweede seizoen op The CW.

Bram de Groot, 25 december 2021 om 15:42

Alweer bijna een jaar geleden startte binnen het Arrowverse de nieuwe serie Superman & Lois, een spin-off van Supergirl. Over zo'n twee weken start het tweede seizoen waarin het gezin Kent voor nieuwe uitdagingen in Smallville staat. Groot en klein.
De eerste aflevering werd geregisseerd door Gregory Smith en geschreven door Brent Fletcher en Todd Helbing. Op 11 januari start het tweede seizoen van Superman & Lois op The CW. Helaas kun je de serie nergens in Nederland streamen. Hieronder de titel en synopsis van aflevering één en het affiche voor het nieuwe siezoen.

What Lies Beneath
Seizoen twee begint met de nasleep van de schokkende afloop van de confrontatie tussen Tal-Rho (Adam Rayner) en Superman (Tyler Hoechlin) in Smallville. Lois (Elizabeth Tulloch) en Clark worstelen als een stel, terwijl Chrissy (Sofia Hasmik) zich kan vinden in het runnen van The Smallville Gazette met Lois.

Jonathan (Jordan Elsass) staat voor nieuwe uitdagingen op het voetbalveld en de geheimen dreigen de groeiende relatie tussen Jordan (Alex Garfin) en Sarah (India Navarrette) te verstoren. Ondertussen maakt Kyle (Erik Valdez) zich zorgen over Lana's (Emmanuelle Chriqui) betrokkenheid bij een nieuwe burgemeesterskandidaat. Ten slotte proberen John Henry Irons (Wole Parks) en zijn dochter Natalie (Tayler Buck) van deze nieuwe aarde hun thuis te maken.

Bron: comicbook

Lees meer over: Superman and Lois, Elizabeth Tulloch, Tyler Hoechlin, Greg Berlanti, Arrowverse

Populair nieuws