search
Dikke problemen voor Superman in eerste trailer 'Superman and Lois' seizoen 2
Series / Trailer

Dikke problemen voor Superman in eerste trailer 'Superman and Lois' seizoen 2

Superman and Lois neemt een verrassende wending in de eerste nieuwe beelden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een trailer voor het aankomende tweede seizoen van de serie Superman & Lois impliceert dat er zware tijden aankomen voor Clark Kent en zijn familie.

In Superman & Lois volgen we Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch als het paar uit de titel: Clark Kent, a.k.a. Superman en Lois Lane. Beide acteurs zijn sinds februari dit jaar in hun eigen serie te zien, nadat ze eerder de rol speelden in Supergirl. Het tweede seizoen werd al aangekondigd toen de pilot debuteerde.

Superman & Lois-trailer
Dat tweede seizoen zit er nu snel aan te komen en om dat te vieren kwam televisiezender The CW met een gloedje nieuwe trailer.

In Superman & Lois zien we hoe het beroemde koppel verhuist naar Smallville. Dat doen ze met hun twee tienerzoons. Clark moet intussen proberen enerzijds zijn taken als echtgenoot en vader van twee zoons goed een plek te geven (waarvan er dan ook nog eens een is die superkrachten krijgt), en anderzijds probeert hij de schurkachtige Tal-Rho te verslaan - zijn halfbroer uit Krypton.

De nieuwe trailer laat zien dat de balans steeds moeilijker wordt, want de Amerikaanse regering stelt steeds meer eisen aan Clark, en tegelijk moet 'ie ook op blijven komen - zo goed en zo kwaad als maar kan - voor de wereld.

Check hieronder de trailer:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen