Petitie voor revival van fanfavoriete Netflix-serie bijna half miljoen keer getekend

Petitie Netflix-serie bijna 500.000 keer getekend

Daredevil moet wat een hele grote rits fans betreft terug keren.

Jim Pedd, 01-01-2022 12:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel-fans hopen heel erg dat Daredevil een nieuw seizoen krijgt. of dat nou op Disney+ of op Netflix is maakt voor hen niet uit, als er maar een nieuw seizoen komt.
De #SaveDaredevil-petitie heeft op moment van schrijven meer dan 430.000 handtekeningen. Als de boel een half miljoen handtekeningen krijgt, is 't een van de meest getekende petities op de site. Dat belooft dus wat! Let op: Vanaf hier volgen grote SPOILERS voor Spider-Man: No Way Home en Hawkeye, dus wees gewaarschuwd.

Daredevil-petitie
Daredevil is een van die series op Netflix die gemaakt werden in samenwerking met Marvel Television. Maar Marvel Studios en Disney besloten zelf series te maken en stopten de samenwerking om die reden.

Disney moet daarom wat fans betreft een vierde seizoen maken. Dat moet nu ook kunnen, want in 2018 eindigde [i[Daredevil[/i]. Het verhaal gaat dat de cast vervolgens gedurende 2 jaar niet in een nieuw Marvel-project te zien mocht zijn.

Die tijd is nu al lang en breed verstreken, want in Spider-Man: No Way Home zie je Matt Murdock verschijnen, wederom gespeeld door Charlie Cox. En in Hawkeye is Vincent D'Onofrio terug als de Kingpin. Kortom: Het kan!

Check de petitie op Change.org!

Lees meer over: Daredevil, Matt Murdock, Netflix, Marvel Studios, Charlie Cox

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws