'Cobra Kai' scoort gestoord goed bij de fans

'Cobra Kai' scoort gestoord goed bij de fans

Het vierde seizoen van Cobra Kai is dus weer een echte crowdpleaser!

Jim Pedd, 1 januari 2022 om 13:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Cobra Kai seizoen 4 heeft de hoogste publieksscore op Rotten Tomatoes van alle seizoenen die tot nu toe verschenen van de serie.
Netflix kwam op oudejaarsdag met het nieuwe seizoen van de serie. Op moment van schrijven heeft dat een publieksscore van 96% op Rotten Tomatoes. Dat is behoorlijk veel, meer dan welk seizoen dan ook verscheen in de serie. Seizoen 3 heeft een score van 90%, seizoen 2 van 91% en seizoen 1 van 95%.

Cobra Kai seizoen 5
Duidelijk is dat heel wat mensen nog enorm genieten van Cobra Kai. In de show zijn Ralph Macchio en William Zabka terug als Daniel LaRusso en Johnny Lawrence.

Maar ook de nieuwe gezichten van de serie worden omarmd door het publiek. Producent Josh Heald vertelde recent al dat de show nog wel een aantal seizoenen verder kan gaan. Seizoen 5 is al opgenomen en wordt niet gezien als het einde:

"We hebben meer na seizoen 5. We schrijven dit niet alsof de serie eindigt met seizoen 5. We kunnen niet geloven dat we dit jaar twee seizoenen van de serie opgenomen hebben. Het is ongelofelijk om te zien hoe veel verder we met het verhaal zijn dan wat het publiek tot nu toe gezien heeft," aldus de maker.

Cobra Kai seizoen 1 tot en met 4 binge je nu op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, RottenTomatoes, Score

Populair nieuws