Arrowverse-held John Diggle weer terug in een nieuwe serie

Arrowverse-held John Diggle weer terug

Batwoman brengt David Ramsey met zich mee in het derde seizoen van de serie.

Jim Pedd, 1 januari 2022 om 14:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

David Ramsey staat op het punt terug te keren naar het Arrowverse. Hij zit in het derde seizoen van de hitserie Batwoman.
Ramsey maakt al sinds de vroege dagen van Arrow onderdeel uit van het Arrowverse, de belangrijkste franchise voor The CW. Hij speelt de rol van John Diggle, lang de bodyguard van hoofdpersoon Oliver Queen. De twee worden vrienden en Ramsey bleef gedurende de complete acht seizoenen deel van de cast.

Grote nieuwe rol
In de finale van Arrow staat John Diggle op het punt om te verhuizen naar Metropolis. Maar ontdekt hij na een meteorietinslag een doos. Die opent hij, en vervolgens ziet hij een fel groen licht. Fans namen aan dat hij daarmee een Green Lantern zou worden, maar dat gebeurde niet.

Ramsey heeft nu wel een breed verhaal dat in meerdere series te zien was. Zo had hij rollen in Superman & Lois, Supergirl, The Flash, Batwoman en speelde hij een gastrol als Bass Reeves in Legends of Tomorrow.

TV Line meldt nu dat Ramsey de rol van Diggle weer speelt in het derde seizoen van Batwoman. Hij is in aflevering 9 te zien, die op 19 januari wordt uitgezonden in de Verenigde Staten. Jada wendt zich tot een oude bekende om haar zoon te redden en die oude bekende is naar het schijnt Diggle.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Batwoman, David Ramsey, Arrowverse, The CW

Populair nieuws