search
Disney+ begint 2022 met barstensveel nieuwe series
Series / Featured

Disney+ begint 2022 met barstensveel nieuwe series

Het was een behoorlijk drukke week op streamingdienst Disney+ met al dit nieuws.

Op deze eerste zaterdag van het nieuwe jaar zetten we voor je op een rij welke series nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van Disney+. Het zijn er nogal wat!

What We Do in the Shadows (S03E10): De huisgenoten rouwen om het verlies van een van hun leden.

The Wonder Years (S01E02): Dean krijgt voor het eerst te maken met liefdesverdriet.

The Choe Show (seizoen 1; aflevering 1-4): David Choe schildert portretten, letterlijk en figuurlijk, van Maya Erskine, Steve-O en meer.

The Book of Boba Fett (S01E01): Boba Fett houdt hof.

The Big Leap (S01E05): Gabby ziet haar verleden onder ogen.

Invisible Heroes (seizoen 1): Het nooit eerder vertelde, waargebeurde verhaal van een kleine groep Finse diplomaten die in 1973 in Chili alles riskeerden om duizenden Chilenen te redden van de Pinochet-dictatuur.

Criminal Minds: Beyond Borders (seizoen 1 en 2): De taak van deze FBI-afdeling is het oplossen van misdaden en het helpen van Amerikanen die in het buitenland in gevaarlijke situaties zijn beland.

Between Us (seizoen 1): Een warme dramedy over twee koppels en vertrouwen in relaties. Hoewel iedereen goede bedoelingen heeft, is een leugentje om bestwil al snel gemaakt.

Alive and Kicking (seizoen 1): Micke, Yray, Guada, Samuel en Lucas zijn vijf tieners die uit een psychiatrisch ziekenhuis in Menorca zijn ontsnapt. Ze reizen door meerdere landen, op zoek naar Mickeys oudere broer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen