search
'The Blacklist' onthult pijnlijke beelden van seizoen 9
Series / Foto's

'The Blacklist' onthult pijnlijke beelden van seizoen 9

Niet iedereen is over de meest schokkende gebeurtenis in The Blacklist heen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nieuwe foto's van het negende seizoen van The Blacklist laten zien hoe Ressler rouwt om de dood van Liz. De serie neemt een andere wending nu Megan Boone vertrokken is.

De angst van kijkers bleek te kloppen: Megan's Elizabeth Keene kwam om het leven toen ze neergeschoten werd in de finale van het achtste seizoen. Dat was niet eens de enige verandering in het achtste seizoen, want ook bedenker Jon Bokenkamp onthulde dat hij wilde vertrekken bij de serie.

Negende seizoen van The Blacklist
Om die grote veranderingen allemaal een plek te geven, is The Blacklist twee jaar in de tijd gesprongen. In die periode was de locatie van Reddington onbekend en werd de centrale FBI-eenheid in de show uit elkaar gehaald.

Meerdere leven leven onbekende levens, maar een gemeenschappelijk doel brengt hen weer bij elkaar om een gevaarlijke missie op te lossen. En in stijl met de serie, kan je ervan uit gaan dat er weer heel wat verraad in zit.

De serie zal ook flashbacks omvatten naar de tijd direct na het overlijden van Liz. In Entertainment Weekly verschenen foto's van het negende seizoen die laten zien dat Ressler enorm te lijden heeft gehad onder de dood van Liz. Gek is dat niet, aangezien de twee een relatie hadden.The Blacklist binge je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen