Daagt Kingpin ook op in Marvel-serie 'Echo'?

Daagt Kingpin ook op in Marvel-serie 'Echo'?

Als het aan acteur Vincent D'Onofrio ligt, zal Kingpin een belangrijke rol spelen in de volgende fase van het MCU.

Zilko Tarici, 1 januari 2022 15:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vincent D'Onofrio zagen we onlangs opnieuw als Kingpin in Marvel Studios-serie Hawkeye op Disney+. Over de toekomst van het personage is echter nog maar weinig bekend, gezien de manier waarop die serie eindigde.
D'Onofrio zelf zou zijn personage dolgraag terug willen zien keren in het MCU. Hij weet ook op welke manier: in de later dit jaar te verschijnen serie Echo.

Vaag antwoord
Voor degenen die het niet weten: Kingpin lijkt op een gewelddadige manier aan zijn einde te komen door toedoen van Maya, een personage dat een lange geschiedenis heeft met het personage in zowel Hawkeye als de strips. D'Onofrio mag niks kwijt over het lot van Kingpin, maar zou dolgraag willen terugkeren als het personage:

"Ik kan persoonlijk antwoorden, maar niet namens Marvel. Zij vertellen me namelijk niks. Ik hoop in elk geval dat ik mag terugkeren. Naar mijn mening is hij echt door haar neergeschoten. Toen ik stopte met Daredevil dacht ik ook al stiekem dat hij zou terugkeren. En dat denk ik nu opnieuw."

Toen hem specifiek werd gevraagd naar een opwachting in Echo zei D'Onofrio het volgende:

"Dat zou geweldig zijn. Ik kan me die strips herinneren. Het was een van mijn favoriete, want je zag de overduidelijke vader-dochter relatie tussen Maya en Wilson."
Bron: Comingsoon

Lees meer over: Echo, Hawkeye, Vincent Donofrio, Kingpin, Daredevil, Marvel Studios, Disney Plus, Alaqua Cox

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws