Keert deze 'Percy Jackson'-filmster terug in de serie?

Keert 'Percy Jackson'-filmster terug in de serie?

Alexandra Daddario zou zomaar terug kunnen keren, maar wil ze dat zelf wel?

Jim Pedd, 2 januari 2022 12:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Percy Jackson komt vermoedelijk volgend jaar ergens naar streamingdienst Disney+. Ditmaal moet het echt goed gaan met het verfilmen van het bronmateriaal; zelfs schrijver Rick Riordan heeft er enorm vertrouwen in.
We kregen tot nu toe twee films te zien op basis van de boeken van Riordan: Percy Jackson and the Lightning Thief en Percy Jackson: Sea of Monsters. De boel werd niet heel goed ontvangen, al kon actrice Alexandra Daddario rekenen op heel wat lof. Keert zij dan misschien terug in de serie, bijvoorbeeld met een cameo?

Percy Jackson-rol
Alexandra Daddario speelde de rol van Annabeth Chase in de twee films. Fans hoopten heel erg dat zij misschien wel een rol zou kunnen hebben in de serie, bijvoorbeeld in de vorm van een kleine cameo.

Maar dat zit er echt niet in:

"Nee. Nee, ik houd van Percy Jackson. Toen ik voor de rol tekende, had ik echt geen idee wat het was. Ik was toen net acteur in New York City. Ik was een kind en werkte in een bar. Ik had echt geen idee van Hollywood of al dat spul. En dus, toen ik het baantje kreeg, wist ik niet echt waar ik mee van start zou gaan. Ik wist dat het een heel grote film was. En dat is waarschijnlijk de beste ervaring die een 22/23-jarige kan hebben."

Percy Jackson komt naar Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Alexandra Daddario, Percy Jackson, Rick Riordan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws