'Percy Jackson'-schrijver heeft de update die fans niet kregen

'Percy Jackson'-schrijver heeft toch een update

Percy Jackson-fans moesten het zonder update doen tijdens Disney Plus Day.

Jim Pedd, 17 november 2021 om 09:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie rond Percy Jackson is nu anderhalf jaar in de maak. Maar een update kregen we nog niet over de cast, wat fans wel verwacht hadden tijdens fan-event Disney Plus Day.
Dat evenement werd gehouden om het tweejarig bestaan van de streamingdienst te vieren en te kijken naar de vele opvallende projecten die men in de maak heeft. Fans hadden gehoopt iets te horen over de serie van Rick Riordan, maar dat nieuws bleef uit.

Percy Jackson-update
Hoewel fans al sinds mei 2020 met enige onregelmaat updates ontvangen van Riordan zelf, was er nog altijd geen groot nieuws.

Om de teleurstelling van fans iets te verminderen, heeft Riordan op zijn website een korte update geplaatst.

"Ik kan niet heel veel nieuws melden sinds de vorige keer, maar alles gaat goed en we werken er als gekken aan. Zoals ik eerder heb gezegd, willen we de eerste vier scenario's tegen het nieuwe jaar af hebben. Dat is, verwachten we, onze laatste horde voordat we officieel groen licht krijgen. Daaraan is niets veranderd. We boeken goede vooruitgang en iedereen is blij met de resultaten. Maar de kans is klein dat je groot nieuws krijgt tot begin 2022. Wat niet wil zeggen dat er achter de schermen dan niet vrolijk verder gewerkt wordt."
Bron: Rick Riordan

Lees meer over: Percy Jackson, Rick Riordan, Disney Plus

Populair nieuws