Jaahhh! Eindelijk een trailer voor 'Peaky Blinders' seizoen 6!

Eindelijk een trailer voor Peaky Blinders S6

Peaky Blinders gaat binnenkort verder met het zesde seizoen op de BBC.

Jim Pedd, 1 januari 2022 19:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ongeveer een jaar nadat het nieuws kwam dat de prijswinnende gangsterserie Peaky Blinders zou eindigen met z'n zesde seizoen, is vandaag nog een nieuwe trailer vrijgegeven voor het aankomende seizoen.
Cillian Murphy is terug als Tommy Shelby. Hij zoekt een doel voor de clan in Birmingham en tegelijk wil hij ook rust. Naast hem keren ook Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy en Sophie Rundle terug en heeft de serie straks een rol voor Stephen Graham. Helaas is Helen McCrory niet te zien; zij overleed vorig jaar.

Peaky Blinders seizoen 6
Bedenker en schrijver Steven Knight vertelde over het zesde seizoen:

"Peaky is terug en hoe! Na een gedwongen productievertraging door de coronapandemie, zie je dat de familie in groot gevaar verkeert en er meer dan ooit op het spel staat. We geloven dat dit het beste seizoen tot nu toe wordt en weten zeker dat fans ervan gaan houden. Hoewel de serie tot een einde komt, gaat het verhaal in andere vorm door."

Het zesde seizoen is geschreven door Knight. Verder is Anthony Byrne terug als regisseur, nadat hij veel lof kreeg voor seizoen 5.


Peaky Blinders binge je op Netflix.
Lees meer over: Peaky Blinders, Steven Knight, BBC, Cillian Murphy

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws