'Peaky Blinders' onthult onheilspellende clip van seizoen 6

'Peaky Blinders' onthult onheilspellende clip

Peaky Blinders gaat richting zijn zesde en laatste seizoen en dat wordt opwindend.

Jim Pedd, 16 december 2021 12:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is een nieuwe clip vrijgegeven voor het zesde seizoen van de serie Peaky Blinders. De clip hint naar het lot van Tommy en Ada en ziet er eerlijk gezegd behoorlijk onheilspellend uit.
Peaky Blinders is een misdaadserie van de BBC en bedacht door Steven Knight. De show ging in 2013 van start, met name vanwege de knappe weergave van het naoorlogse Groot-Brittannië. Centraal staat het verhaal van de misdaadfamilie Shelby, een bende die in de nasleep van de Eerste Wereldoorlog opkomt.

Peaky Blinders-clip
Aan het einde van het vijfde seizoen kon je nog zien hoe Michael uit de Shelby-familie gezet werd, nadat hij voorstelde het bedrijf te herstructureren. Later verklaarde hij de oorlog aan de bende, wat grote gevolgen gaat hebben.

Ben kwam intussen om het leven tijdens de zwangerschap van Ada, en Tommy's plan om Mosley te vermoorden liep volledig in het honderd. Dat eindigde met een mentaal gebroken Tommy die een pistool op z'n hoofd richtte.

In januari werd bekend gemaakt dat het zesde seizoen van Peaky Blinders het laatste zou zijn. Maar het verhaal wordt afgerond met een film die na het zesde seizoen te zien zal zijn.

Hieronder kan je een nieuwe clip zien:Peaky Blinders zie je op Netflix.
Lees meer over: Peaky Blinders, BBC, Cillian Murphy

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws