search
'Peaky Blinders' hint nu al naar het einde
Series / Featured

'Peaky Blinders' hint nu al naar het einde

Peaky Blinders krijgt nog een zesde seizoen en dan een film.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een promo die de BBC recent onthulde, liet zien dat het beste einde voor het verhaal van Tommy Shelby opgezet wordt. In dit artikel vertellen we je daarover.

Peaky Blinders draait om Shelby en zijn familie, en de show focust zich vaak op de bedreigingen die de familie en bende omver dreigen te werpen. Tommy streeft er altijd naar zijn criminele onderneming uit te breiden en de hele familie bij elkaar te houden.

Peaky Blinders-einde
De BBC gaf op Twitter deze week een korte teaser vrij voor het zesde seizoen van Peaky Blinders. Daarin horen we Ada Tom vertellen nog eens goed te kijken, want ze zullen allebei lange tijd niet terug keren.

Ada lijkt sterk, maar Tommy ziet er teneergeslagen uit. De video hint er ook naar dat een van hen het einde levend haalt, en dat dit niet Tommy Shelby gaat zijn.

Gezien het einde van Peaky Blinders seizoen 5, past dat einde ook wel. De laatste keer dat we hem zagen, stond Tommy in een veld, met de geesten van zijn dode paard en vrouw voor zich en een geweer op zijn hoofd gericht; vinger op de trekker.

Zo bezien klinkt het niet gek dat Tommy richting de dood gaat. Zijn grootste vijand is hijzelf. Peaky Blinders krijgt met z'n zesde seizoen zijn laatste reeks afleveringen. Daarna komt er nog een film die het helemaal af moet maken.

Peaky Blinders binge je in Nederland op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen