Is 'The Book of Boba Fett' stiekem verbonden aan Darth Maul?

The Book of Boba Fett lijkt een paar connecties met Darth Maul te hebben.

Jim Pedd, 02-01-2022 08:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Star Wars-serie The Book of Boba Fett is van start gegaan. De eerste aflevering was eindelijk te zien en die bevatte twee grote connecties met het nalatenschap en de geschiedenis van Darth Maul.
Hoewel de antagonist van The Book of Boba Fett voorlopig een mysterie zal blijven, wordt er al gehint naar de mogelijke slechterik. Daar vertellen we je in dit artikel over.

The Book of Boba Fett-schurk
Hoewel Maul om het leven kwam tijdens een duel met Obi-Wan Kenobi op Tatooine in de jaren voorafgaand aan de film A New Hope, bleef zijn misdaadorganisatie Crimson Dawn bestaan.

The Book of Boba Fett bevat twee belangrijke teases die wijzen op de Crimson Dawn en het feit dat de organisatie nog altijd bestaat. Hoewel Maul echt dood is als The Book of Boba Fett begint, lijkt het erop dat Boba zou kunnen strijden tegen zijn opvolger: Lady Qi'ra.

Hint #1: Fennec en Boba worden aangevallen in Mos Espa. De identiteit van de moordenaars is niet bekend, maar duidelijk is dat ze een rode outfit en een zwarte kap dragen. Dat past wel goed bij de Crimson Dawn!

Hint #2: De tweede hint is de naam die ze krijgen in de aftiteling: Night Wind. De Crimson Dawn had in het begin al Deathstick als moordenares, die dochter van een van de Nightsisters was. Dat zijn heksen van de thuiswereld van Darth Maul, Dathomir.

The Book of Boba Fett zie je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Disney Plus, Darth Maul

Populair nieuws

Laatste serienieuws