search
Fans helemaal wild na zien eerste trailer 'Peaky Blinders' seizoen 6
Series / Nieuws

Fans helemaal wild na zien eerste trailer 'Peaky Blinders' seizoen 6

Het zesde seizoen van Peaky Blinders gaat het verhaal van Tommy en co. afronden.

Dit weekend verscheen dan eindelijk de eerste trailer voor het zesde seizoen van de BBC-serie Peaky Blinders, in Nederland te zien op Netflix. In het eveneens afrondende seizoen krijgen we te zien hoe het leven van de Cillian Murphy's Tommy Shelby verdergaat. En dat willen veel mensen zien.

Het vijfde seizoen stamt alweer uit 2019. Eigenlijk zouden we nog twee seizoenen krijgen, maar de makers besloten door corona nog maar een seizoen te maken. Daarna volgt er in ieder geval nog een (bioscoop)film.

Fans door het dolle na trailer
Online hebben fans nu laten weten dolenhousiast te zijn na het zien van de trailer. Er wordt wel aangegeven dat er wordt gebaald van de situatie dat seizoen zes het laatste seizoen is. Zo schrijft een fan "Ik ben er nog niet klaar voor om Peaky Blinders te zien eindigen."

"Ik ben zo klaar met dat al mijn favoriete personages te zien sterven in tv-shows en ik weet gewoon dat het ook gaat gebeuren in Peaky Blinders," schrijft een ander. En weer een andere fan: "De nieuwe trailer voor Peaky Blinders ziet er intens uit. We kregen Alfie te zien... Hints naar Polly... Nog een keer een politieke Tommy..."




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen