'Star Trek: Picard' komt met weer een reünie

'Star Trek: Picard' komt met weer een reünie

Jonathan Frakes hint naar mooie momenten voor fans van de serie Picard.

Jim Pedd, 3 januari 2022 om 14:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van Star Trek: Picard zet het verhaal van Jean-Luc Picard voort na de gebeurtenissen van Star Trek: The Next Generation. We weten dat in dat seizoen John de Lancie's Q ook terugkeert.
Acteur Jonathan Frakes was betrokken bij het eerste seizoen. Hij regisseerde twee afleveringen en speelde William Riker in nog eens twee afleveringen. Frakes keert ook terug voor het tweede seizoen en onthult dat er heel wat aan de hand is qua cameo's.

Nieuwe rol spelen
De Lancie's Q en Brent Spiner's Dr. Soong zijn samen met Frakes' William Riker te zien. Dat onthulde Frakes tijdens een interview met de site CinemaBlend.

"Ik heb een scène met hem en Soong, die Brent [Spiner] speelt in Picard," aldus Frakes tegenover CinemaBlend. "En dat is een van mijn favoriete scènes van dit seizoen."

Frakes vertelde ook dat het ontzettend leuk is om met De Lancie te werken. "Hij is echt een van mijn favoriete vrienden en een van mijn favoriete acteurs. Hij is geweldig gecast als Q en hij is ook een van de meest gecompliceerde schurken, samen met de Borg Queen."

Dat belooft dus wat voor het aankomende nieuwe seizoen! Star Trek: Picard stream je, zolang het nog duurt, op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Jonathan Frakes, Star Trek, Picard, Star Trek Picard, Paramount Plus

Populair nieuws