search
Onheilspellende wending voor 'Cobra Kai' seizoen 5

Onheilspellende wending voor 'Cobra Kai' seizoen 5

Het vijfde seizoen van Cobra Kai neemt een heel nieuwe wending.

Jim Pedd
Het vijfde seizoen van de serie Cobra Kai gaat een grote vraag van The Karate Kid Part III beantwoorden: wat zou er gebeurd zijn als Daniel LaRusso verloren had?

De hitserie keerde terug voor zijn vierde seizoen op Netflix en deed dat op de laatste dan van het vorige jaar. Hoewel de show begon op YouTube Red, werd deze voor seizoenen 3 en 4 overgenomen door Netflix. De kijkcijfers waren zo goed dat Netflix al snel een vijfde seizoen bestelde.

Cobra Kai seizoen 5
Hoewel kijkers pas net kunnen zien wat zich afspeelt in het vierde seizoen van Cobra Kai, is er al heel wat interesse in wat er hierna komen gaat.

Het nieuwe seizoen draait om de Miyagi-Do en Eagle Fang Karate die samen proberen te werken om zo te winnen van Cobra Kai tijdens het All Valley Tournament. Volgens showrunner Hayden Schlossberg, een van de showrunners van de serie overigens, gaat het nieuwe seizoen een belangrijke vraag beantwoorden.

Volgens hem laat Cobra Kai straks namelijk zien wat er gebeurd zou zijn als Daniel LaRusso de strijd aan het einde van Karate Kid Part III verloren zou hebben. Hieronder de Tweet:Je ziet Cobra Kai nu op Netflix.Aanbevolen artikelen